she will be loved.. will she???

It doesn't matter what people say
And it doesn't matter how long it takes
Believe in yourself and you'll fly high
And it only matters how true you are
Be true to yourself and follow your heart

Sunday, March 05, 2006

x dek tajuk

Wednesday, January 18, 2006

hari yang menyeksakan

Apasal seksa? sebab pagi tadi tanpa dirancang, aku pakai korset masa pegi keje... 10 min yang pertama kat offc ok la, masuk minit yang seterusnya... makin sesak nafas aku... hish, tgh menaip blog ni pun aku duk terasa cengkaman korset... masya-Allah seksanya aku rasa... setiap detik terasa lambat benor berjalan... langsung tak leh buat keje (mcm ada keje)...

hari ni aku bengang betul ngan laki aku ni, puas aku ajak balik (nak buang korset), 1001 reason.. dahlah aku bg org pinjam keta aku...aku bg tau dia aku balik jalan kaki... hp aku tutup... dia suruh budak2 aku cr aku... sebenarnya aku tumpang transport hak kerajaan... so, boleh kata semua org tau la.. kapt n mej ni tgh gaduh... lawak antarabangsa lah jadinyer...

hari ni KBB aku tak dek.. so aman dunia sekejap...

petang tadi, tgk org main bola sepak.. sebenarnya tak tgk pun, duk bincang ngan tokeh kristal.. aku rasa aku pun nak bukak bisnes kristal gak la... hehehehe

abg syam merajuk dah kut, dia terasa aku tuduh dia adalah 'wind'... and aku salahkan dia... aku reply msg dia, deny the statement.. tapi actually dlm hati aku masih berkata PASTI... WALLAHUALAM...

azhar, hmmmm... still in contact.. do i miss him? entahlah... rasanya tak rindu, cuma teringat sekali sekala... ade ke dia boleh mimpi akku dah divorce... kurang asem betul... tapi klu mimpi selalunyer terbalik... kan?kan?kan? tanya pada diri... ye la kut.. diriku menjawab...

ismail... trying to approach me... adusss, kenapa la lelaki ni suka bermain ngan api...

joe... dia ada kat padang tadi, aku buat2 tak nampak... buat apa lagi dia dtg sini, haritu kecoh sgt nak kahwin... pastu kata tak jadi, dah skrg muncul balik kat sini... samada nak rujuk balik ngan ex-wife, atau saje nak kacau aku ni... alamak... aku ade pinjam duit dia la, bila nak bayar nih.... hehehehe, nanti la ekkk.... tunggu back dated gaji... kwa kwa kwa

cukup takat ni... lainkalli sambung lagi, wassalam

Sunday, January 15, 2006

Weekend

hari ni hari Ahad... makin lama aku makin kembang coz malas nak bersenam tapi kuat makan, ni pun aku saja online sedangkan org lain duk sedap tido... hish... bahay tidor siang ni, mcm meletak yis kat dalam adunan pau.. penggalak kenaikan badan umpamanya..

apa cerita aku sekrg ni ye... psl keje, aku menyampah ngan KBB aku tu, ntah apa dia jeles ngan aku pun aku tak tau... ade je salah aku di mata dia... tapi yg peliknya dia marah bukan direct kat aku, tapi duk ngumpat psl aku di belakang aku... siap la kau, tak kira la kau nak pencen dah ke belom... aku klu dah meletup bukan kira ngko sape... member aku aku kata dia tak senang ngan aku coz aku comel... hik hik hik... nak gelak pun ada... ke dia jeles ngan aku ni... eleh ingat dia je dpt kahwin sesama pegawai.. tak heran la weeeh... setakat kawin kapt (B) tu, tak yah la nak riak!

wokey, time out... lain kali lak sambung....

Sunday, January 08, 2006

HAPPY NEW YEAR

tahun baru dah tiba... apa azam aku kali ni.. entahlah.. aku pun tak pasti.. yang pasti life must go on...